✔Gratis frakt      ✔Rask levering      ✔14 dagers åpent kjøp

Finery svart undertøysett

  • 369,-

Finery svart undertøysett – perfekt for å vise frem din sensuelle side! Vårt nydelige svart undertøysett er designet for å få deg til å føle deg sexy!


På lager
Artikkelnummer: 171
Del

Finery svart undertøysett – perfekt for å vise frem din sensuelle side! Vårt nydelige svart undertøysett er designet for å få deg til å føle deg sexy og selvsikker. Det unike designet på BHen gjør at du virkelig skiller deg ut, med tynne og regulerbare stropper som går i kryss foran. Trusen er gjennomsiktig og gir deg et ekstra piff av sensualitet. Kle deg opp og føl deg sexy! Vårt svarte undertøysett er det perfekte valget for å sette prikken over i-en på antrekket ditt. Det vil gi deg en stilfull og frekk look som vil få deg til å føle deg selvsikker og attraktiv. BH har spiler og innlegg som sørger for at den sitter behaglig. 

Detaljer:

✔ Kjennes behaglig mot huden
✔ Justerbare stropper
✔ Pustende materiale
✔ BH er foret og har spiler
✔ Gjennomsiktig truse med flotte pynte stropper


Undertøysettet er laget av 92% polyamide og 8% elastan og føles behaglig mot huden. Oppdag Vikine's Finery svart undertøysett og få den perfekte kombinasjonen av stil og sensualitet. Det er den ultimate måten å føle deg sexy på!