✔Gratis frakt      ✔Rask levering      ✔14 dagers åpent kjøp

Luxoria undertøysett

  • 429,-

Luxoria undertøysett – for de som vil føle seg sexy og litt frekke! Nå kan du få en eksklusiv to-delt undertøysett som vil gjøre deg klar for de frekke kveldenePå lager
Artikkelnummer: 169
Del

Luxoria undertøysett – for de som vil føle seg sexy og litt frekke! Nå kan du få en eksklusiv to-delt undertøysett som vil gjøre deg klar for de frekke kveldene. Dette settet kommer i tre forskjellige farger (vinrød, marine blå og svart), og har en BH med spilerfri blonde og nydelige detaljer. 

Det er ingen åpning på BHen, og den har smale og regulerbare skulderbånd. Trusen har også blonder, og er gjennomsiktig med åpning foran og bak. Passformen er nydelig! Uansett om du vil ha et sexy antrekk til en spesiell anledning, eller om du bare vil føle deg litt ekstra fin, så er dette Luxoria undertøysettet det perfekte valget. Med dette settet vil du garantert føle deg sexy og vakker! 

Dette er en av våre bestselgere og vi har mange fornøyde kunder som har kjøpt Vikine's Luxoria undertøysett.  

Detaljer:

✔ Kjennes behaglig mot huden
✔ Flott blonde mønster
✔ Åpning foran og bak på trusen
✔ Gjennomsiktig
✔ Uforet og uten spiler

Alle Vikine's undertøysett har en høy standard når det gjelder kvalitet og dette er et sett som vil vare lenge. Laget av 90% nylon og 10% spandex. 


Størrelse:

Størrelse
Bryststørrelse
Midjestørrelse
S
60-92 cm
64-96 cm
M
64-96 cm
66-96 cm
L
68-100 cm
70-100 cm