Frakt

Hvem leverer bestillingen min?

Alle bestillinger sendes med Bring/Posten eller Postnord. Bestillingen din blir levert hjem direkte i postkassen din. Alle pakker leveres med sporing som blir sendt til din epost som du angir ved bestilling.

Posten Bring Logo - NordesignFil:PostNord wordmark.svg – Wikipedia

 

Hvordan ser pakken ut?

Lurer du på hvordan pakken ser ut når den sendes til deg? Vi sender alt vårt undertøy i hvite anonyme poser (se bildet under) for å unngå at nysgjerrige øyne skjønner hva du har kjøpt. 

 I noen tillfeller der du har bestillt mange ting så kan dette bli sendt i en liten kasse som må hentes, da den ikke kan leveres direkte i postkasse grunnet vekt.

 

Hva er leveringstiden?

Leveringstiden er 2-5 virkedager, eneste forbehold er forsinkelser i perioder med mye pågang hos Bring/Posten/PostNord. Bestillinger som mottas før kl. 13:00 sendes samme dag, ordre etter kl. 13:00 sendes neste virkedag. 

 

Det er ingen oppdatering på sporingen min?

Vi sender 90% av våre forsendelser med pakke i postkassen, unntaket er når noen så mange varer at det ikke passer i postkassen. Vi sender ut e-post til kunde med sporingsnummer når vi har levert pakken til Posten/PostNord. Det er ingen sporing av pakke i postkasse før etter den er kommet inn til Posten's sorteringssentral på Lørenskog og dette kan ta en til to dager.

  

Undertøyet jeg mottok er ødelagt, hva nå? 

Send en mail til post@vikine.no med et bilde av produktet så hjelper vi deg med enten et nytt produkt eller pengene tilbake. Les mer om dette på handelsbetingelser

 

Varen jeg har bestilt er ikke kommet frem etter 5 virkedager, hva nå? 

Send en mail til post@vikine.no så skal vi hjelpe med å finne ut av hvor varen har tatt veien og finne en løsning.