Om oss

Vikine ble født ut av et sterkt ønske om å bringe en endring i undertøysmarkedet. 

Vi har sett en tydelig mangel: Kvalitetsundertøy til en rimelig pris! 

Vi har erfart at mange kvalitetsmerker er rett og slett utpriset for mange kunder, og hvordan billigere alternativer ofte har dårligere kvalitet. Med dette i bakhodet, bestemte vi oss for å lansere vårt eget merke med en klar misjon: å tilby kvalitetsundertøy til priser som er mer tilgjengelige for alle. Som du vil oppdage på vår webshop har vi satset primært på undertøysett da dette er en nisje vi kan skille oss ut i og være en utfordrer. 

Ved å jobbe direkte med produsenter, utelukke unødvendige mellomledd og opprettholde strenge kvalitetskontrollstandarder, har vi klart å bringe frem et utvalg av undertøy som både føles luksuriøst og er rimelig. 

Vikine står for mer enn bare undertøy; det handler om å gi hver eneste dame muligheten til å føle seg ekstraordinær og selvsikker hver dag.  Vår webshop vitner om denne forpliktelsen, med et utvalg av undertøysett som er designet for å fremheve skjønnhet og komfort. Velkommen til Vikine – der kvalitet møter stil til en pris som passer for alle.

 

Vikine AS
Organisasjonsnummer: 931143808
Telefon: 41135225
Post@vikine.no

 

 

Returadresse

Vikine AS
Botteråsveien 10B
NO-4848 Arendal

Vær oppmerksom på at adressen som er oppgitt for returer ikke er åpent for besøk. Vi er bare tilgjengelig på internett og har derfor ingen fysisk butikk. For å komme i kontakt med oss, vennligst send en e-post til post@vikine.no