Om oss

Vår historie

Frustrert og irritert over at prisen på kvalitetsundertøy ofte overgår 1000,- kroner for et sett, fant vi ut at dette kan vi gjøre noe med. Inspirert av at undertøy er for dyrt fant vi ut at vi kunne klare å gjøre vakre undertøysett mer tilgjengelig for alle. Vi vet at flott undertøy får alle til å føle seg spesiell, selvsikker og vakker. Dette er følelser vi mener alle burde ha mulighet til å oppleve uten at det skal koste en formue.

Drømmen vår ble å starte et undertøysmerke som kombinerte både kvalitet og stil til en pris som ikke ville skremme bort vanlige forbrukere. Med dette i bakhodet ble Vikine grunnlagt i begynnelsen av 2023.

Etter etableringen har vi jobbet hardt med å finne riktige produsenter som kan lage flotte undertøysett med kvalitet som har riktig pris for det norske markedet. Vi har utelukket dyre mellomledd og jobber direkte med fabrikker når vi skal ha våre kolleksjoner laget. Som et resultat av dette har vi klart å bringe frem et utvalg av undertøysett som har ekte kvalitet, føles luksuriøst og er fornuftig priset.

Vi føler derfor at vi står for mer enn bare undertøy; det handler om å gi hver eneste dame muligheten til å føle seg ekstraordinær og selvsikker hver dag. Vår webshop vitner om denne forpliktelsen, med et utvalg av undertøysett som er designet for å fremheve skjønnhet og komfort.

Hvorfor kjøpe et Vikine produkt?

Fornuftig priset

Vi har jobbet hardt med å få ned prisen på våre undertøysett og kan derfor gi deg som kunde fornuftige priser i henhold til kvalitet. Sammenlign oss gjerne med andre undertøysmerker i Norge.

Vi er Norske

Vikine eies og drives av nordmenn. Vi står for norske verdier og ønsker at kundene skal ha en positiv opplevelse med våre produkter. Vikine har eget lager i Norge som varene pakkes og sendes fra. Dette gjør at vi har rask leveringstid på dine bestillinger. Kort sagt, ikke noe tull!

Sertifisert produksjon i henhold til internasjonal standarder (ISO9001:2015/GIC/BSCI)

Gir deg som forbruker en trygghet om kvalitet i alle ledd og at produktene blir produsert i fabrikker hvor arbeiderrettigheter som rettferdig lønn, arbeidstider og arbeidsforhold er ivaretatt.

Firmainformasjon

Vikine AS
Organisasjonsnummer: 931143808
Telefon: 41135225
Post@vikine.no

Returadresse

Vikine AS
Botteråsveien 10B
NO-4848 Arendal

Vær oppmerksom på at adressen som er oppgitt for returer ikke er åpent for besøk.
Vi er bare tilgjengelig på internett og har derfor ingen fysisk butikk.
For å komme i kontakt med oss, vennligst send en e-post til post@vikine.no